Интервју со нашите практиканти

За fakulteti.mk, нашите студенти, заедно со управителот д-р доц. Живко Коколански, дадоа свое мислење и ги споделија досегашните впечатоци, како практиканти во Смарт-тек. Ви пренесуваме дел од нивното интервју: „Секако дека професорите се носечкиот столб во научната област, но заедно со нашите нови идеи, енергија и труд, ќе направиме одличен спој на теоријата и праксата. Вака, неизбежно е да се создаде иновативно решение кое ќе им помогне на компаниите кои ќе го имплементираат во процесот на нивното работење“. Целосното интервју, можете да го најдете на следниов линк:
http://www.fakulteti.mk/news/16-06-20/spin_off_kompanija_smart_tek_-_spo...

20.Jun.2016